خلاصه که زمان زیادی گذشته و زمانه ی بدی شده, دغدغه های گرونی و بیکاری و بی فرهنگی از همه طرف سایه انداختن رو زندگیهامون و اون یه ذره طعم ملس ته مونده رو هم تلخ و نابود کردن.
در کنار تمام این احوالات بد بیرون؛ اشخاصی که اضافه وزن هم دارن باید از داخل هم ضربه بخورن و آزار ببینن. در کنار اپلیکیشن های بی سرو تهی که قرار بوده آدمها رو بهم نزدیک کنه و داره دقیقا در جهت مع عمل میکنه, شاهد یه جور وگرافی همه گیر هم شدیم که افراد و ترغیب به و عور شدن میکنه و نمایش خصوصی ترین لحظات زندگی برای گروهی به هر دلیل عادت شده و برای بقیه تماشا و پیگیری این افراد تبدیل به یک سرگرمی.
من سی ساله ای که خیلی بیشتر از سن کمم سرد و گرم روزگار رو کشیدم از این فضاها گریزان و بیزارم ولی چه بخوایم چه نخوایم تاثیرات بد و منفی این اپلیکیشن ها (تاکیدم بیشتر رو اینستاگرام) رو زندگیمون سنگینی میکنه.
از کلمات قلنبه و سلنبه که بگذرم میخوام بگم این اپلیکیشن ها و گروه ها گند زده به زندگی هامون, به سادگی هامون و برای اشخاصی مثل من که از این حال و هواها متنفره نفس کشیدن سخته.
نصف دختر و پسرها مدل شدن و باقی بانو الکسیس, ارزش کتاب خوندن و فیلم دیدن و فکر کردن رفته تو توالت جا خوش کرده و همه میخوام به نمایش بزارن چی میخورن؛ چقدر پارتی میرن؛ چی میپوشن و چقدر لاکچری هستن و بدتر از همه ی اینا یه سری هستن که میخوام به هر زار و زرمه ای شده نشون بدن سینه دارن (وای آخه هیچ کس نداره جز شما)! باسن دارن ( گلاب به روتون آخه ما از نافمون ایرینیم)، پا دارن؛ دست دارن, خالکوبی دارن و بلا بلا بلا بلا
زندگی تو همچین فضایی برای من مثل نفس کشیدن تو قبر شده. حالا این صحبت ها چه ربطی به ما داره و هدف ما و وبلاگ ما و لاغری!
مثلا شخصی زیبایی معمولی با اندامی چاق داره یه چرخ تو اینستاگرام بزنه حالش بدجوری گرفته میشه میبینه وااااای همه خوشگلن؛ خوشتیپن؛ خوش هیکلن و خودشو بکشه هم مثل اونا نمیشه!
حالا فرض کنید با یه روحیه داغون مشغول ادامه کار خونه اش میشه تا شوهرش بیاد, برای ورود شوی یه نیمچه آرایشی میکنه و لباس مرتب میپوشه ولی همسرش وقتی وارد خونه میشه اصلا نگاهش هم نمیکنه, یه نوشیدنی میبره برای شوشو که درازیده رو مبل و داره تو اینستا میچرخه! قدیما این کلیپها و بولوتوس هایی که بود همه خارجی بود و میگفتیم اونا خارجی عن
الان ماشالا تا دلت بخواد وطنی, دختره از حموم در میاد میشینه رو مبل لایو میزاره و سیب و گلابیشو میکنه تو دهن ملت!
بی ربط 1 ( یادم میاد در گذشته ای نه چندان دور تو یه خوابگاه دانشجویی چند تا دختر ساده و معصوم با بلوز و شلوار تو اتاق خوابگاه رقصیده بودن و با بی کیفیت ترین حالت با دوربین یه گوشی داغون یکیشون فیلم گرفته بود و این فیلم نمیدونم چطوری ولی پخش شد و سه تا از اون دخترها که لباساشون پوشیده بود و کار بدی هم نمیکردن و صورت هاشونم به درستی مشخص نبود حتی از خجالت خانواده هاشون خودکشی کردن)
بعد تو اینستا دیدم دختره از ش با دوزپسرش لایو گذاشته یه دفعه یاد این دخترها افتادم! گوشی از دستم افتاد و حدود یک ساعت بی وقفه اشکام بند نیومد به یاد مظلومیت و معصومیت این دخترها.
انسان به صورت انفرادی زندگی نمیکنه, تصمیم نمیگیره و قضاوت نمیکنه, احوالت و آدمها دور و بر ما تاثیر زیادی بر تصمیمات و مقیاس های ما برای سنجش خودمون و زندگیمون دارن و این اوضاع قمر در عقرب دوران ما مسلما لطمات زیادی به روح و روان ما میزنه و شرط اول برای کاهش وزن و تصمیم برای یک زندگی بهتر ابتدا بر دوش درک و روان ماست. حالا وقتی انقدر از جامعه روی ما خانومها فشار هستش و هر ثانیه درگیر مقایسه و قضاوت دیگران و نفس خودمون هستیم چطور میتونیم متمرکز بشیم و به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خودمون در زمینه کاهش وزن برسیم!؟
نکته 1: برای اینکه کمترین آسیب و از این شرایط و مقایسه ی خودمون با دیگران بخوریم در وهله اول باید دست از مقایسه خودتون با دیگران بکشید؛ هرگز خودت رو با کسی مقایسه نکن جز با خودت؛
بهترین خودت باش و بهترین رو از وجود خودت بخواه, به اطرافت بی توجه باش و حسرت نداشته هاتو نخور از داشته هات استفاده کن و قسمت های مختلف وجود و شخصیت و فیزیک خودت رو ارتقا بده
بی ربط 2: به جرات میتونم بگم حداقل 75 درصد زیبایی و اندام و . که از افراد در فضاهای مجازی میبینیم فیک هستش و از صد تا فیلتر نرم افزار و فتوشاپ و ادیتور رد شده و گاها این افراد بسیار عادی هستند و هیچ برتری زیبایی شناسی نسبت به بقیه ندارن, پس غصه الکی نخورید و هرگز باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنید چون کاملا اشتباهه؛ درسته که دغدغه ی عشق همواره در زندگی هر فردی اولین یا حداقل دومین دغدغه است و ما همواره سعی میکنیم زیبا و مورد پسند باشیم تا بهمون عشق بورزن ولی حرص خوردن و گریه کردن و افسرده شدن هیچ کمکی به ارتقا شما نمیکنه و همه امیدها و انگیزه هاتون رو برای گذروندن زندگی از بین میبره, پس به جای تمام افسوس هاتون تلاش کنید, خدا از روح خودش در ما دمیده و هر کدوم از ما ذره ای از وجود خدا رو در خودمون داریم؛ حالا فکر کنید خدای درون خودمون رو بی ارزش ببینیم و هی افسوس خدای درون دیگران رو بخوریم ! این بزرگترین حماقت زندگی میتونه باشه.
اضافه وزن تمام انرژی آدم رو میگیره؛ مثل یه اندوه سایه میندازه رو شادترین لحظات زندگی و نمیزاره چیزی برای آدم در حد کمال اتفاق بیوفته این یه واقعیته ولی حقیقت اینه که ما قدرتمند تر از اونی هستیم که خیال میکنیم, قفل های ذهنی خودتون رو بشکنید و به همه ی نمیشه ها و نمیتونم ها نه بگید و جنگنده باشید.
از میون هزاران راه موجود برای داشتن یک اندام ایده آل یکی رو انتخاب کنید و در کنار تمام دغدغه ها و شلوغی های زندگیتون بهش بچسبید و تا به نتیجه نرسیدید ازش دست نکشید.
خودتون رو از جمع بلاتکلیف اطراف بیرون بکشید و برای خودتون زندگی کنید, غذای سالم بخورید؛ ورزش کنید؛ برقصید, بخندید؛ آسون بگیرید، کتاب بخونید, فیلم ببینید, موسیقی خوب گوش بدید؛ سبک زندگی خودتون رو بسازید, از تجربیات گذشتتون درس بگیرید, افکار منفی رو دور بریزید؛ برای زندگیتون برنامه داشته باشید, آروم باشید, بر خودتون مسلط بشید.
نکته 2: من به هیچ عنوان آدم کامل و بی مشکلی نیستم و این حرفهام اصلا و ابدا جنبه نصیحت نداره انگار برای خودم دارم میگم و یادآوری میکنم برای درون خودم
نکته 3: سعی میکنم اینجا فیلم خوب؛ موسیقی خوب و کتاب خوب معرفی کنم و از شما هم میخوایم اینکارو بکنید
نکته 4: برای دوستانی که سالهاست من و میشناسن و دنبالم میکنن میگم که 6 ماهه ازدواج کردم و با مردی ساده و مهربون زندگی خوبی دارم
نکته 5: نوشتن برای انسجام فکر و تصمیمات شما خیلی جواب میده, یه دفتر بردارید و همه چی رو توش بنویسید, دردهاتون رو, شادی هاتون رو, برنامه هاتون رو , احساساتتون رو, این کمک میکنه بهتر خودتون رو بشناسید و هدف دار بشید و همچنین سبک بشید.
نکته 6: از رویاهاتون دست نکشید.
رو ,زندگی ,یه ,بی ,تو ,خودتون ,خودتون رو ,و این ,ها و ,و برای ,از این

درباره این سایت