محل تبلیغات شما
سلام به دوستان خوبم

بعضی از دوستان پرسیده بودن پیجی صفحه ای چیزی نداری!؟ باید بگم نه متاسفانه, راستشو بخواید یک بار یه گروه تلگرامی راه انداختیم که جواب نداد, حجم پرسشها زیاد بود و بعضا خیلی مطالب تکراری مورد سوال دوستان بود منم وقت کافی برای این کار نداشتم, ترجیحم اینه که از طریق وبلاگ با هم در ارتباط باشیم

دوستی در مورد تثبیت سوال کرده بود, من نمیدونم دقیقا چی مد نظرت بوده ولی در پست دوره تثبیت تقریبا جامع توضیح دادم حالا اگه سوال خاصی داری بپرسی جواب میدم.

دوستی پرسیده بود که بعد از ورزش خیلی گرسنه میشه و فقط با نون و برنج سیر میشه باید چه کار کنه؟ این سوالیه که ممکن هممون داشته باشه ولی خب جواب واحدی نداره و برای هر شخص بسته به عادت ها و ذائقه اش متغیر هستش؛ مثلا من نمیدونم شما چه مدت داری ورزش میکنی! چقدر تا الان کاهش وزن داشتی و

به طور کلی من خیلی زمان ها برای رفع گرسنگیم آب میخورم, یک یا دو لیوان آب بخورید ؛ یا خیلی وقتها برای فروکش کردن اشتها رو شکمم دراز میکشم و یه چرت نیم ساعته میزنم, یا به پشت میخوابم و یه چیز نسبتا سنگین میزارم رو شکم و معده ام و چشمامو میبندم تا یه کم آروم بگیرم

زمانی که موقع غذا خوردنم نیست ولی گرسنم میشه و معده ام ضعف میره تو یه لیوان کوچیک چند تا تیکه یخ میندازم و به اندازه یک استکان عرق کاسنی روش میریزم و کم کم مینوشم

من بعد از ورزش که خیلی گرسنم میشد یک دونه به (میوه به) رو مثل سیب برش میدادم و با یک لیوان بزرگ آب برای خودم سرو میکردم, میوه به خیلی به کاهش اشتها کمک میکنه

باید حواس خودتو پرت کنی و سعی کنی تا وقت وعده غذایی بعدیت نشده سمت خوراکی نری؛ در رابطه با اون نون و برنجی هم که گفتی یه پست میزارم در این مقال نمیگنجه

دوست دیگری پرسیده بود که عایا از اول رژیم پروتئین داشتم و این رژیمامو از کجام در آوردم و من هر رژیمی رو که بگید در مسیر کاهش وزنم امتحان کردم, ولی بعضی ها و کوتاه مدت و بعضی بلند مدت بوده, حالا میخوام اگه بشه شروع کنم تمام رژیمها رو با میزان اثرگذاری و سختی و راحتی و . به تفکیک داخل وبلاگ قرار بدم

من بیشتر رژیمهایی که گرفتم بسیار خودتجویز بوده ولی سعی میکنم این لیستی که از رژیم های موجود تنظیم و تهیه میکنم علمی تر باشه

همگی تو مسیر لاغری موفق باشید

چرا هرچی رژیم میگیرم لاغر نمیشم؟

برای لاغر شدن شروع کنید

هدیه آوردم براتون،‌ اونم چه هدیه ای...

خیلی ,یه ,یک ,رو ,ولی ,کاهش ,و به ,بود که ,بعد از ,پرسیده بود ,من نمیدونم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جواب سوالات باشگاه کارگزاری آگاه